Allente och deras bredband

Allente är en internetleverantör som erbjuder både internettjänster och TV. Allente levererar sitt bredband via fiber. De levererar sina tjänster både till privatpersoner.

Fiber

Fiber den snabbaste bredbandsanslutningen som finns på marknaden idag. Om man kan ansluta sig till flera leverantörer i sin bostad så har man med största sannolikhet ett öppet stadsnät och då kan man även ansluta sig till Allente. Men om man är osäker så kan man ta reda på vad som gäller för bostaden. På Allentes hemsida kan man ta reda på om dem levererar sina bredbandstjänster till en specifik adress.

Flera betalningsalternativ

Med Allente kan man betala via faktura, e-faktura, autogiro. För att slippa missa en faktura är autogiro ett bra alternativ då det dras pengar automatiskt varje månad från förvalt konto. Lätt och säkert helt enkelt.

Ingen bindningstid

Det många människor fruktar är att binda upp sig på något och att behöva betala massa extra kostnader när dem till exempel säger upp sitt abonnemang. Men det behöver man alltså inte med Allente.

Få hjälp med installationen av ditt bredband

Om man behöver hjälp med installation och inkoppling i hemmet så kan man ta hjälp av Allentes erfarna tekniker. Allente erbjuder och de hjälper till med installation & montering.

Självbetjäning på ”mina sidor”

Allente har även en tjänst som kallas ”mina sidor”, med den får man mer kontroll över sitt abonnemang och sina fakturor. Allt för att underlätta för kunden och för att kunden ska få en överblick på deras tjänster.

Bred kundservice

Om man behöver hjälp så kan man kontakta Allente.s kundservice på fler olika sätt, man väljer helt enkelt det alternativ som passar en bäst. Man kan ringa, chatta, mejla eller till och med skriva i deras chatt på Facebook. Man kan också gå in på deras hemsida och få svar på de allra flesta frågor.

Sammanfattning och omdöme

Sammanfattningsvis bör man välja Allente som internetleverantör för att:

  • De erbjuder internet via Fiber
  • De finns i de flesta stadsnät
  • Förmånliga paketpriser för bredband och TV
  • De har en bred kundservice, man kan chatta, mejla eller ringa
  • Allente erbjuder hembesök av erfarna tekniker för hjälp med installation och montering
  • Allente har många olika betalningsalternativ såsom faktura och autogiro

Man bör alltså välja Allente om man vill ha en bredbandsleverantör som erbjuder många lösningar och produkter till förmånliga priser.

Vill du jämföra mer?

Se fler operatörer