Tele2 och deras bredband

Tele2 är en mobiloperatör som erbjuder bredbandstjänster och mobiltjänster. De levererar sitt bredband via fiber och mobilt bredband. Och de levererar både till privatpersoner och företag.

Mycket bra täckning

Att ha bra täckning är ett måste för att man ska kunna surfa. Utan täckning innebär - inget internet. Oavsett om du väljer mobilt bredband eller fiber har tele2 mycket bra täckning över då deras nät täcker hela 99,9% av Sveriges befolkning.

5G

5G, den senaste generationen av internetlösningar och tele2 erbjuder även detta till de som bor i Stockholms innerstad. Men vill bredda detta inom snar framtid.

En av få klimatsmarta operatörer i Sverige

Med tele2 kan man stolt surfa och ringa då de är den första och enda klimatsmarta operatören. Nöjda kunder är viktigt men klimatet och miljön är minst lika viktig.

Dela internet via mobilen

Med mobilt bredband kan man dela internet via mobiltelefonen och surfa på flera enheter samtidigt. Surfa på datorn, streama film på tv.n eller på surfplattan med tele2.s mobila bredband. Precis som ett WIFI men med mobilen.

Surfa vart som helst

Med mobilt internet behöver man inte tänka på vart man befinner sig eller på någon räckvidd, som man måste göra med fast bredband. Detta behöver man inte tänka på när man har mobilt internet, utan då kan man surfa vart som helst.

Bred kundservice

Tele2 har bred och snabb kundservice, man kan välja att ringa, chatta, mejla, besöka någon av deras butiker eller hitta svaret på frågan direkt på tele2s hemsida.

Tele2s app

Med tele2s app kan man få mer kontroll över sina abonnemang och få en överblick över vad man har.

Både e-handel och i butik

Tele2 finns både som e-handelsbutik och som fysisk butik och man kan därför välja om man vill beställa deras tjänster på nätet eller om man vill gå direkt till någon av tele2.s alla butiker som finns i Sverige.

Faktura och betalning

Med tele2s olika betalningsalternativ kan man välja vad som passar bäst. De erbjuder både pappersfaktura, e-faktura och autogiro.

Sammanfattning och omdöme

Sammanfattningsvis bör man välja tele2 som internetleverantör för att:

  • Mycket bra täckning och uppkoppling
  • Erbjuder den senaste generationen av internetlösningar, 5G
  • Erbjuder mobilt bredband
  • Tele2 är klimatsmart
  • Förmånliga priser
  • Bred kundservice
  • Tele2s app för självbetjäning
  • Erbjuder fler tjänster och produkter
  • Både e-handelsbutik och fysiska butiker
  • Erbjuder fler betalningsalternativ

Man får alltså en pålitlig och erfaren operatör som funnits länge på marknaden. De erbjuder många tjänster och produkter. Som också värnar om klimatet.

Vårt betyg: 3.75/5

Se erbjudanden från Tele2 här

Vill du jämföra mer?

Se fler operatörer