Comviq och deras bredband

Comviq är en internetleverantör som erbjuder både internettjänster och mobiltjänster. Comviq levererar sitt bredband via fiber och mobilt bredband. De levererar sina tjänster till privatpersoner.

Fiber

Fiber den snabbaste bredbandsanslutningen som finns på marknaden idag. Om man kan ansluta sig till flera leverantörer i sin bostad så har man med största sannolikhet ett öppet stadsnät och då kan man även ansluta sig till Comviq. Men om man är osäker så kan man ta reda på vad som gäller för bostaden. På Comviqs hemsida kan man ta reda på om dem levererar sina bredbandstjänster till en specifik adress.

Mobilt bredband

Med mobilt internet behöver man inte tänka på vart man befinner sig eller på någon räckvidd, som man måste göra med fast bredband. Detta behöver man inte tänka på när man har mobilt internet, utan då kan man surfa vart som helst. Hos Comviq finns obegränsat mobilt bredband till lågt pris.

Flera betalningsalternativ

Med Comviq kan man betala via faktura eller e-faktura. För att slippa missa en faktura är e-faktura ett bra alternativ då du får fakturan i internetbanken och behöver endast godkänna den. Lätt och säkert helt enkelt.

Ingen bindningstid

Det många människor fruktar är att binda upp sig på något och att behöva betala massa extra kostnader när dem till exempel säger upp sitt abonnemang. Men det behöver man alltså inte med Comviq.

Självbetjäning på ”mina sidor”

Comviq har även en tjänst som kallas ”mina sidor”, med den får man mer kontroll över sitt abonnemang, sin surfmängd, sin förbrukning och sina fakturor. Allt för att underlätta för kunden och för att kunden ska få en överblick på deras tjänster.

Bred kundservice

Om man behöver hjälp så kan man kontakta Comviqs kundservice på fler olika sätt, man väljer helt enkelt det alternativ som passar en bäst. Man kan ringa, chatta, mejla eller till och med skriva i deras chatt på Facebook. Man kan också gå in på deras hemsida och få svar på de allra flesta frågor.

Sammanfattning och omdöme

Sammanfattningsvis bör man välja Comviq som internetleverantör för att:

  • De har flera internetlösningar, fiber och mobilt internet
  • De har bra täckning i hela landet
  • Förmånliga och bra priser
  • De har en bred kundservice, man kan chatta, mejla eller ringa
  • Comviq erbjuder flera tjänster och produkter
  • De har ingen bindningstid
  • Comviq har många olika betalningsalternativ såsom faktura och e-faktura

Man bör alltså välja Comviq om man vill ha en bredbandsleverantör som erbjuder många lösningar och produkter till förmånliga priser. De har ingen bindningstid och man kan alltså säga upp sig när som helst.

Vårt betyg: 4.65/5

Se erbjudanden från Comviq här

Vill du jämföra mer?

Se fler operatörer