Bahnhof och deras bredband

Bahnhof är en internetleverantör i Sverige som levererat bredband sedan 1994. De levererar sina tjänster både till privatpersoner och företag och levererar internet via fiber. Fiber är den snabbaste bredbandsanslutningen som finns på marknaden idag. Bahnhof finns i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Borlänge och Kiev.

Bra nät och snabb uppkoppling och snabbt internet

Bahnhof har enligt testverktyget bredbandskollen blivit utsedd år 2019 för att ha Sveriges snabbaste bredband. Enligt svenskt kvalitetsindex, SKI, tog bahnhof första platsen i kundnöjdhet år 2020. Och ska alltså enligt mätningar ha Sveriges nöjdaste kunder. Bahnhof vann också telekomgalan 2020 enligt kundernas svar i Nordic benchs undersökning.

Surfa skyddat med bahnhof

Bahnhof erbjuder ett skyddat VPN med deras tjänst, integrity vpn. Vilket innebär att man surfar med dold ip-adress men med samma snabba hastighet. Ett skyddat och snabbt internet helt enkelt. Man kan använda tjänsten på upp till 10 datorer vid tecknande av abonnemang hos bahnhof. Det som också ingår i detta fantastiska erbjudande är att alla operativsystem.

Bahnhof antivirus med F-secure

Förutom dold ip-adress så erbjuder bahnhof även en antivirustjänst med F-secure, så har man ett optimalt skydd mot virus och trojaner.

Erbjuder även telefoni och tv-tjänster

Bahnhof erbjuder även telefoni och tv.tjänster för dem som vill kombinera detta med deras bredbandstjänster.

Bred kundtjänst

Det finns flera alternativ att ta kontakt med bahnhof om man är i behov av hjälp. Man kan mejla, ringa eller gå in på hemsidan, där finns många svar på de allra vanligaste frågorna.

Olika betalningsalternativ

Man kan betala sina fakturor via e-faktura, swish eller via autogiro. Med autogiro dras betalningen varje månad från förvalt konto och man behöver inte tänka på att man kanske råkar missa en betalning.

Självbetjäning “mina sidor”

På “mina sidor” på bahnhofs hemsida kan man få mer kontroll över sina fakturor, man kan ändra faktureringsintervall och också ändra abonnemangsformer och mycket mer.

Sammanfattning och omdöme

Sammanfattningsvis bör man välja Bahnhof som internetleverantör för att:

  • Bahnhof erbjuder riktigt snabbt och pålitligt bredband
  • Erbjuder skyddat VPN men med samma snabba hastighet
  • Erbjuder även telefoni och tv-tjänster
  • Bahnhof har en bred kundtjänst så man kan få hjälp om man är i behov av det
  • De erbjuder flera olika betalningsalternativ
  • Självbetjäning på “mina sidor”
  • Erbjuder antivirusskydd och med bahnhofs integrity vpn så surfar man med dold ip-adress.

Bahnhof är alltså en pålitlig leverantör och erbjuder väldigt snabbt bredband. De har fått bra betyg av kunder med mätningar av svenskt kvalitetsindex, SKI och vunnit första pris för snabbast bredband flera år i rad.

Vårt betyg: 3.25/5

Se erbjudanden från Bahnhof här

Vill du jämföra mer?

Se fler operatörer