Bredband2 och deras bredband

Bredband2 är en bredbandsleverantör som levererar bredband via fiber och mobilt bredband. De levererar både till privatpersoner och företag. Bredband2 är Sveriges tredje största bredbandsleverantör. PTS, prisrapport följer Sveriges utveckling vad gäller kundnöjdhet och priser för fast och mobilt bredband. De följer även internationella prisjämförelser och information om trender och affärsmodeller. Enligt PTS har bredband2 de lägsta priserna på bredband.

Dela internet via mobilen

Med mobilt bredband kan man dela internet via mobiltelefonen och surfa på flera enheter samtidigt. Surfa på datorn, streama film på TV:n eller på surfplattan med bredband2s mobila bredband. Precis som ett WIFI men med mobilen.

Surfa vart som helst

Med mobilt internet behöver man inte tänka på vart man befinner sig eller på någon räckvidd, som man måste göra med fast bredband. Detta behöver man inte tänka på när man har mobilt internet, utan då kan man surfa vart som helst.

Bredband2 erbjuder även andra tjänster och produkter

Bredband2 erbjuder även telefoni och routers och även kombinationspaket för den som vill ha allt samlat på ett och samma ställe.

Bred kundservice

Dem har även bred kundservice, man kan antingen ringa, mejla eller chatta men man kan också få många svar på deras hemsida om man är i behov av hjälp.

Få hjälp med installationen av en erfaren tekniker

Om man inte har möjlighet att installera internet själv kan man ta hjälp av bredband2.s erfarna tekniker som gör hembesök och hjälper till med installation och montering.

Skydda känslig information med ett antivirusprogram

Med bredband2s antivirusprogram får man ett bra skydd mot virus och är skyddad från att känslig information ska hamna i fel händer.

Betalningsalternativ

Bredband2 erbjuder betalning via faktura och autogiro. Med autogiro så missar man ingen faktura utan pengarna dras säkert från kontot varje månad och man slipper krångel.

Sammanfattning och omdöme

Sammanfattningsvis bör man välja Bredband2 som internetleverantör för att:

  • Erbjuder fast och mobilt bredband
  • Bland de lägsta priserna enligt PTS
  • Få hjälp med installation och montering av bredband2s erfarna tekniker
  • Erbjuder hemtelefoni
  • Erbjuder routers
  • Bred kundservice, chatt, telefon och mejl, samt mycket information på deras hemsida
  • Flera betalningsalternativ, faktura och autogiro
  • Skydda data och känslig information med bredband2s antivirusprogram

Med andra ord är bredband2 en pålitlig och erfaren leverantör med låga priser och erbjuder både mobilt och fast bredband. De erbjuder även hembesök av en tekniker som hjälper till med installation och montering. För att man ska slippa krångel och för att man bara ska kunna sätta sig ner och njuta av sitt nya internet.

Vill du jämföra mer?

Se fler operatörer