Halebop och deras bredband

Halebop är en internetleverantör som erbjuder både internettjänster och mobiltjänster. Halebop levererar sitt bredband via fiber och mobilt bredband (endast som tjänsten extra surf sim). De levererar sina tjänster till privatpersoner.

Fiber

Fiber den snabbaste bredbandsanslutningen som finns på marknaden idag. Om man kan ansluta sig till flera leverantörer i sin bostad så har man med största sannolikhet ett öppet stadsnät eller öppet fibernät och då kan man även ansluta sig till Halebop. Men om man är osäker så kan man ta reda på vad som gäller för bostaden. På Halebops hemsida kan man ta reda på om dem levererar sina bredbandstjänster till en specifik adress.

Dela internet via mobilabonnemanget

Med ett extra surf sim kan man dela internet från mobilabonnemanget och surfa på flera enheter samtidigt om man sätter det i en mobil router med wifi. Surfa på datorn, streama film på Tv:n eller på surfplattan med Halebops mobila bredband. Det är en av många fördelar med att ha mobilt internet. Du kan alltså surfa vart som helst och när som helst.

Surfa vart som helst

Med mobilt internet från Halebop behöver man inte tänka på vart man befinner sig eller på någon räckvidd, som man måste göra med fast bredband. Detta behöver man inte tänka på när man har mobilt internet, utan då kan man surfa vart som helst.

Flera betalningsalternativ

Med Halebop kan man betala via faktura, e-faktura, autogiro. För att slippa missa en faktura är autogiro ett bra alternativ då det dras pengar automatiskt varje månad från förvalt konto. Lätt och säkert helt enkelt.

Ingen bindningstid

Det många människor fruktar är att binda upp sig på något och att behöva betala massa extra kostnader när dem till exempel säger upp sitt abonnemang. Men det behöver man alltså inte med Halebop. Dessutom finns korttidsbredband ifall man endast behöver bredbandet i 3-14 dagar.

Självbetjäning på "mina sidor" och i appen

Halebop har även en tjänst som kallas "mina sidor", med den får man mer kontroll över sitt abonnemang, sin surfmängd, sin förbrukning och sina fakturor. Allt för att underlätta för kunden och för att kunden ska få en överblick på deras tjänster.

Bred kundsupport

Om man behöver hjälp så kan man kontakta Halebops kundservice på fler olika sätt, man väljer helt enkelt det alternativ som passar en bäst. Man kan chatta, mejla eller till och med skriva i deras chatt på Facebook. Man kan också gå in på deras hemsida och få svar på de allra flesta frågor.

Sammanfattning och omdöme

Sammanfattningsvis bör man välja Halebop som internetleverantör för att:

  • De har flera internetlösningar, fiber och mobilt internet
  • De erbjuder även fast bredband på 3, 7 och 14 dagar
  • De har enastående täckning i hela landet
  • Förmånliga och bra priser
  • De har en bred kundservice, man kan chatta eller mejla
  • Halebop erbjuder flera tjänster och produkter
  • De har ingen bindningstid
  • Halebop har många olika betalningsalternativ såsom faktura och autogiro

Man bör alltså välja Halebop om man vill ha en bredbandsleverantör som erbjuder många lösningar och produkter till förmånliga priser. De har ingen bindningstid och man kan alltså säga upp sig när som helst.

Vill du jämföra mer?

Se fler operatörer