Karma Mobil och deras bredband

Karma Mobil är en mobiloperatör som levererar bredband via mobilt bredband. De levererar sitt bredband till privatpersoner. Med Karma Mobil utlovas bra täckning, de täcker 99,9 % av Sveriges befolkning och 90 % av Sveriges yta och använder sig av telenors nät. Och man kan alltså känna sig trygg med att skaffa bredband hos dem då de har en bred täckning över hela landet.

Fler valmöjligheter med Karma Mobil

Karma Mobil erbjuder ett flexibelt bredband så du inte behöver välja en storlek. För de som surfar mycket finns 500 GB och för de som surfar lite mindre finns det så lite som 0,5 GB, men för de som är lite mittemellan finns även 50 GB. Är ni flera eller om du surfar rejält mycket så kommer ni troligen hamna på 500 GB.

Dela internet via mobilen med mobilt bredband

Med mobilt bredband kan man dela internet via mobiltelefonen och surfa på flera enheter samtidigt. Surfa på datorn, streama film på Tv:n eller på surfplattan med Karma Mobils mobila bredband. Precis som ett WIFI men med mobilen.

Surfa vart som helst med mobilt internet

Med mobilt internet behöver man inte tänka på vart man befinner sig eller på någon räckvidd, som man måste göra med fast bredband. Detta behöver man inte tänka på när man har mobilt internet, utan då kan man surfa vart som helst. Dock bör man ha i åtanke att det finns platser i Sverige som saknar täckning då det inte finns mobilmaster överallt. Men detta gäller generellt för alla operatörer och leverantörer och beror inte på Karma Mobil som mobiloperatör.

Kundnöjdhetsgaranti och bred kundservice

Karma Mobil satsar och fokuserar på enkelhet och vill att alla kunder ska vara helt och hållet nöjda. Med Karma Mobil kan man välja att ringa supporten för snabb service. Men man kan även mejla in till dem om man hellre vill det. Samt hitta mycket information och svar på frågor på deras hemsida.

Betalning

Karma Mobil erbjuder olika betalningsalternativ såsom e-faktura, faktura via epost samt autogiro. Med autogiro dras beloppet automatiskt månadsvis och man behöver inte vara orolig över att man missar en faktura.

Karma Mobil har även självbetjäning i sin app

I appen kan man få en överblick över sina abonnemang, se hur mycket surf man har förbrukat samt ändra betalningsalternativ med mera.

Sammanfattning och omdöme

Sammanfattningsvis bör man välja Karma Mobil som internetleverantör för att:

  • Erbjuder ett flexibelt bredband där du slipper välja mängd
  • Erbjuder låga och bra priser
  • Möjlighet att få lägre kostnad de månader du surfar mindre
  • De erbjuder flera betalningsalternativ, e-faktura, faktura via epost samt autogiro
  • Erbjuder självbetjäning via appen

Vill du jämföra mer?

Se fler operatörer