Netatonce och deras bredband

Netatonce är en bredbandsleverantör som levererar bredband via fiber. De levererar sina tjänster till både privatpersoner och företag. De har funnits sen år 1997 och har alltså sedan dess levererat sina tjänster med blandade betyg.

Fiber

Fiber är den snabbaste bredbandsanslutningen som finns på marknaden idag. Det är också bredbandslösningen som är mest framtidssäker.

Netatonce kundservice

Netatonce har både kundservice via telefon och mejl. Men man kan även hitta mycket information på deras hemsida.

”Mina sidor” hos Netatonce

På ”mina sidor” på deras hemsida kan man få mer kontroll över sina abonnemang. Här kan man också ändra abonnemangsform samt ändra betalsätt.

Erbjuder också hemtelefoni

Netatonce erbjuder även hemtelefoni. Man kan också kombinera med deras bredband för att få allt samlat.

Webshop

De har också en webshop med olika internet och datortillbehör.

Skydda barnen med Netatonce säkerhetspaket

Med Netatonce säkerhetspaket ESET parental control kan man skydda barnen och även sätta upp begränsningar. Barn har en tendens att spela lite för länga ibland och som förälder har man inte alltid koll. Då är det jättebra att skaffa Netatonce säkerhetspaket. Med paketet kan man även se vart barnen befinner sig och dessutom ta kontakt med dem.

Få hjälp med installation av erfarna tekniker

Om man är i behov av hjälp med installationen erbjuder Netatonce hembesök av deras erfarna tekniker. De hjälper till med installationen och montering vid behov. För att man sedan kan sätta sig och njuta av sitt nyinstallerade internet.

Betalningsalternativ

Netatonce erbjuder pappersfaktura, e-postfaktura samt autogiro. För att slippa missa att betala sina fakturor bör man välja autogiro. Då dras betalningen automatiskt varje månad och man behöver alltså inte tänka på det.

Sammanfattning och omdöme

Sammanfattningsvis bör man välja Netatonce som internetleverantör för att:

  • Erbjuder internet via fiber
  • Ett företag som funnits länge
  • Erbjuder bred kundservice
  • Självbetjäning på ”mina sidor”
  • Erbjuder flera olika betalningsalternativ, pappersfaktura, e-postfaktura och autogiro
  • Har även en webshop med olika datortillbehör
  • Erbjuder säkerhetspaket för att skydda barnen
  • Få hjälp med installation med erfarna tekniker
  • Erbjuder även hemtelefoni

Om man vill ha en stabil leverantör som funnits länge på marknaden. Och som har lite olika alternativ men inte för många. Som erbjuder ett bra och prisvärt bredband med bred kundservice. Med hjälp av deras erfarna tekniker som gör hembesök och installerar bredbandet, så behöver man inte göra annat än att njuta av sitt nya bredband.

Vill du jämföra mer?

Se fler operatörer